Картина з вовни своїми руками - у Вінниці проведуть майстер-клас з валяння

Картина з вовни своїми руками - у Вінниці проведуть майстер-клас з валяння

14:12 08.04.2024

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї проведуть майстер-клас з валяння під керівництвом досвідченої майстрині та педагога Оксани Панас.

Захід відбудеться 14 квітня о 12:00. Для участі потрібно обов'язково зареєструватися за посиланням або за номером телефону 068-725-49-57 (дзвінки приймаються з 10:00 до 17:00).

Створюватиме творчу атмосферу й надихатиме виставка "Диво килимове" учнів та викладачів Вінницької дитячої школи мистецтв, що експонує понад 100 картин у техніці валяння, в локації якої і відбудеться майстер-клас. Захід забезпечується усім необхідним матеріалом, тож Ви впродовж двох годин зможете освоїти техніку, проявити фантазію, реалізувати потенціал та виготовити свою власну неповторну картину з вовни, - зазначають у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї.

Валяння - це особлива техніка рукоділля, у якій з волокон вовни створюється малюнок на тканинах або повсті, іграшки, панно, декоративні елементи інтер'єру, одяг чи аксесуари.

Цього року техніка валяння стала провідною у школі мистецтв: нею захопились і найменші учні й ті, хто готується до випускних іспитів, адже вона створює безліч можливостей: пласке та об'ємне зображення, вишукана лінійність і гра плям, чіткість або текучість форм, тонкі живописні переливи і соковита декоративність.

Нагадаємо, Офіс туризму Вінниці запрошує у мандрівку Оратівщиною та побачити, де на Вінниччині оселились практикуючі йоги. Тур відбудеться 14 квітня, для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Читайте також

Юних вінничан безкоштовно навчать виготовляти ловців снів
Детальніше
Рятувальники знайшли тіло вінничанина, який впав з канатної дороги в Дніпро
Детальніше
Відділ молодіжної політики запрошує вінницьку молодь на майстерклас з колористики
Детальніше
Плести з рогози навчались учасники етнічного вікенду у Щітках
Детальніше
Майстер-класи з рогозоплетіння: у Вінниці розпочався етновікенд "Заплетемо рогозу"
Детальніше
Шоколадний івент: для вінничан влаштували "смачне" свято напередодні Міжнародного дня шоколаду
Детальніше