Калинівська громада запрошує на фестиваль української пісні

Калинівська громада запрошує на фестиваль української пісні

16:02 09.08.2021

14 серпня в селі Уладівське відбудеться фестиваль української пісні та щедрої спасівської гостини “Піснею і короваєм Незалежність зустрічаємо”, присвячений 30 річниці Незалежності України. Святкове дійство розпочнеться о 15.00 на площі біля Уладівського сільського будинку культури.

У нас фактично у кожному старостинському окрузі є гарні, просторі, відремонтовані будинки культури. Тому ми давно виношували задум провести у кожній громаді святковий захід. Трішки наші плани відтермінувала епідемія коронавірусу. А тепер, коли ситуація покращилася, ми починаємо втілювати задум у життя. Почали з Уладівського, де проведемо фестиваль української пісні та щедрої спасівської гостини, - розповідає директорка Центру культури і дозвілля Калинівської міської ради Марія Шелешко.

На фестивалі кожен старостинський округ представить свою спасівську гостину, багату на  маковійчані смаколики, вироби місцевих майстрів, старожитності. А творчі колективи закладів культури Калинівської громади готують до свята величальні пісні про Україну, свою громаду. Так у Калинівській громаді розпочнуть святкувати 30 річницю Незалежності України.

Запрошуємо жителів Калинівської громади та гостей на свято до Уладівського, - звертаються до вінничан на офіційному сайті громади.

Нагадаємо, Вінничанка пропонує провести фестиваль автентичного Подільського смаколика.

Читайте також

У Калинівці провели відкритий турнір з хокею на траві пам'яті Олександра Реви
Детальніше
У Вінниці відбувся фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp – 2024»
Детальніше
На вулиці Залізничній в Калинівці замінюють частину водогону
Детальніше
Студенти вінницьких вишів готуються до фестивалю сучасної української поезії
Детальніше
Вінницьку молодь запрошують на фестиваль сучасної української поезії
Детальніше
У Вінниці провели фестиваль патріотичної поезії «Єднаймо душі словом Кобзаря»
Детальніше