«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

14:20 22.06.2023

Одразу з двома великими концертами «8 років разом» улюблені гумористи всієї країни — «Дизель Шоу» — виступлять у Вінниці!

Концерти пройдуть у суботу, 24 червня, о 16.00 та 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського й подарують всім вінничанам і гостям міста надзвичайні години насолоди від нових блискавичних гумористичних номерів, пісень, незабутнього спілкування і безмежної радості.

«Дизелі» виступатимуть у повному складі, тож побачимо на сцені всіх улюблених акторів: Єгора Крутоголова, Яну Глущенко, Дмитра Танковича, Вікторію Булітко, Євгена Сморігіна, Олександра Бережка, Юлію Мотрук і Євгена Гашенка.

Цей всеукраїнський тур приурочений до 8-річчя «Дизель Шоу» на сцені, проходить на підтримку ЗСУ і для гумористів є потрійно особливим. Адже через пандемію і початок повномасштабної війни у тур «Дизелі» не їздили більш ніж 2 роки!

Ми надзвичайно чекали цей тур! Не їздили по гастролях уже більш як два роки! Ви уявляєте собі людину, у якої два роки не було кексу?! Ось для коміка це те ж саме! — говорить художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов. — Тур — це завжди особливі дні для артистів. Хоч і складні, бо робота. Тут ми показуємо наші найулюбленіші номери. По-друге, це зустріч із глядачем. Якщо після концерту глядачі, виходячи із зали, жаліються, що в них болять щелепи та прес від сміху, значить, у ваше місто приїхало справжнє «Дизель Шоу», а не китайська підробка! 

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

Єгор Крутоголов згадує найбільш пам’ятний тур, який потрапив до Національного реєстру рекордів України. Той тур, нагадаємо, фінішував саме у Вінниці, тож і реєстрували рекорд на сцені у нашому місті.

Наче то було не так давно, а здається, що наче в іншому житті, коли ми майже 2 місяці їздили своєю мирною країною та смішили тисячі людей. Але ми всі віримо й чекаємо, коли ми повернемо всі свої території, а наш всеукраїнський тур буде починатися у Львові, а закінчуватися в Севастополі. Допоможе ЗСУ! — на 100% упевнений Єгор Крутоголов.

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

Тур-рекордсмен відбувся у 2017 році. Тоді «Дизелі» відвідали 27 міст України, у яких дали 39 концертів. Це стало по-справжньому історичною подією в житті колективу, про яку згадує Олександр Бережок.

Насправді він був важкий. Ми дуже багато наїздили, але це було круто. Наприкінці туру вручили відповідний сертифікат, що ми — чумачечі! — сміється Сашко.

Цьогорічних концертів актор чекав із неабияким нетерпінням.

Ми дуже скучили за містами, бо життя артиста — гастролі. За ці роки ми відчули себе трошки обділеними через пандемію та війну. Дуже чекали на мить, коли знову можна буде побачитися з глядачами, — розповідає Бережок.

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

Для Євгена Гашенка це так само нагода зустрітися з улюбленими шанувальниками. Оскільки не всі можуть приїхати до Києва, де впродовж року відбувалися концерти «Дизель Шоу» на підтримку ЗСУ.

Концертна атмосфера незабутня і не передається екраном телебачення. Глядач може стати свідком того, що відбувається поза кадром і потім не потрапляє в трансляцію — це особлива родзинка. Ось, до речі, я одного разу на зйомці поперхнувся родзинкою, а це ніхто не побачив! Тож тепер я буду на кожному концерті поперх… похр… похер… ось бачите, навіть коли це вимовляв, я поперхнувся! — жартує Женя Гашенко.

І це ще одна причина, чому обов’язково варто завітати на концерт «Дизель Шоу» у Вінниці!

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

А от Вікторія Булітко звертає увагу на ще один момент — благодійний. Адже всі концерти «Дизель Шоу» проходять на підтримку ЗСУ. Частину коштів від продажу квитків команда традиційно спрямовує до благодійного «Дизель Фонду», що вже рік допомагає українським захисникам.

Нещодавно ми дозбирали кошти на машину для хлопців із Бахмута. Тож для мене такі концерти абсолютно інші, бо в нас є важлива мета — не лише розсмішити, але й допомогти. Другий рік повномасштабної війни, і люди втомлюються допомагати, кошти дістаються важко — це зрозуміло. Тому концерт — це такий спосіб для глядача і відволіктися, і допомогти, — наголошує Вікторія Булітко. 

Акторка розповідає про передчуття зустрічі з глядачами. Каже, що дорога втомлює, але є беззаперечна втіха — бачити своїх фанатів у інших містах, обійматися та ділитися з ними енергією.

Я б дуже хотіла вирушити в тур деокупованими містами. Наприкінці 2022 року я їздила до Херсонської області. Там усе таке холодне, розбомблене… Але є щасливі люди, коли тебе бачать. Це особливий емоційний кайф, — підкреслює акторка.

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

Євген Сморігін пригадує концерт з одного туру, де всім сподобався номер про генерала й поліціянтів. А зараз актор натякає на обов’язкові історії про білоруський кордон, який об’єднав досить неочікуваних персонажів.

Хочеться, як і раніше, побачити усмішки людей, щоб вони бодай на 2 години могли переключитися. І концерт «Дизель Шоу» — найкраща для того можливість, — гарантує Євген Сморігін. — Я би й сам із задоволенням сів у залі та посміявся, але постійно виганяють. Ще і кричать: «Іди працюй!» Друзі називається!

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

Якщо всій команді вже не звикати мандрувати містами України, то Юлія Мотрук уперше поїхала у тур з «Дизель Шоу». І найбільшою проблемою для акторки були…валізи.

У мене немає валізи. Навіть тривожної. Але в мене є багато пакетів! У мене навіть є пакет для пакетів і пакетик із пакетиками! Тому мені потрібно багато мужчин, аби носити мої пакети! Об’явіть, будь ласка, по радіо в кожному місті, куди ми їдемо, що нам потрібні крепкі мужики. Оплата погодинна, харчування обільне! — шуткує Юля та сміється так, що чутно аж на вулиці.

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

А поки Вінниця лічить години до зустріч із найкращим «Дизель Шоу», всім, хто ще не встиг придбати квитки, варто зробити це просто зараз і завітати на концерти у суботу, 24 червня, о 16.00 та 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Квитки на концерти купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

«Дизель Шоу» 24 червня у Вінниці: «З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами, вінничани!»

Читайте також

МУР 20 травня вразить Вінницю прем’єрою реп-мюзиклу «Ти [Романтика]»
Детальніше
Вінничанка створила перші в світі ляльки-мотанки в зріст людини
Детальніше
У Всесвітній день вишиванки у Вінниці провели флешмоб "Я люблю ЗСУ"
Детальніше
На початку літа у Вінниці відкриють пришкільні табори
Детальніше
Оновлена програма і сюрпризи! Golubenko у неділю з великими концертом у Вінниці
Детальніше
Українська діаспора в німецькому місті Карлсруе створить унікальний мурал-вишиванку
Детальніше