Черкащани презентували інтерактивну виставу про вбивство у Вінниці

Черкащани презентували інтерактивну виставу про вбивство у Вінниці

15:40 28.04.2024

27 квітня Черкаський академічний музично-драматичний театр ім. Тараса Шевченка презентував інтерактивну виставу "Ножиці" за п'єсою Пола Портнера. Події детективу відбувалися саме у Вінниці.

Актори влучно імпровізували, дивуючи глядачів своєю обізнаністю про життя-буття нашого міста.

Безпосередньо ж ця дивна історія трапилася у тутешньому салоні краси. Усе було б добре, та поверхом вище мешкає відома співачка, яка набридла своїм співом працівникам перукарні та її відвідувачам. Згодом стає відомо, що оперну діву вбили ножицями. Під підозрою опинилися перукар з асистенткою, дружина депутата, антиквар та навіть слідчий, який теж на момент вбивства перебував у салоні. До того ж у кожного з них є власний мотив для скоєння злочину. Непростою місією були наділені й глядачі: усі присутні в залі мали змогу не лише виступити свідками, але й голосуванням визначити злочинця. Зрозуміло, що кожного разу ця постановка не схожа на попередню. Все залежить від вироку публіки. Актори лише професійно підігрують глядачам, обігруючи ситуацію. Щедрі на оплески глядачі дякували черкащанам за веселий вечір, обговорюючи подробиці історії, очевидцями якої вони стали, - зазначають у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім.Миколи Садовського.

Черкащани презентували інтерактивну виставу про вбивство у Вінниці

Привітав акторів і директор вінницького театру Іван Педорук, пообіцявши подальше співробітництво та дружнє спілкування. У рамках підписаного меморандуму керівники уже домовляються про наступні гастролі восени цього року.

Нагадаємо, у ляльковому театрі ми бачимо повчальні й веселі вистави та яскравих персонажів. Але, що залишається за ширмою, часто для глядачів є загадкою. Привідкрили завісу дітям з Гайсинської громади в рамках проєкту "Знайди себе".

Читайте також

До Дня Європи у Вінницькій громаді провели низку культурних заходів
Детальніше
У Вінниці відбувся благодійний показ документального фільму "20 днів у Маріуполі"
Детальніше
Пироговський пікнік, MamaRika та Ellia: вікенд у Вінниці 10-12 травня
Детальніше
Феєрія емоцій! Operafest Tulchyn скоро здивує Вінницю мегашоу і концертом-сенсацією
Детальніше
На міжнародному конкурсі мистецтв юні жмеринчани вибороли десяток нагород
Детальніше
Колекція вінницького музею поповнилась новими експонатами - традиційними дряпанками
Детальніше