Ансамбль “Зорі над Бугом” влаштував концерт для людей з інвалідністю та поранених військових

Ансамбль “Зорі над Бугом” влаштував концерт для людей з інвалідністю та поранених військових

14:50 09.09.2024

Вокально-інструментальний ансамбль “Зорі над Бугом” Вінницького територіального центру соціального обслуговування влаштував концерт для людей з інвалідністю в одному із закладів міста. 

Серед глядачів були й поранені військові. Музичний колектив виконав 11 пісень, щоб принести радість пацієнтам закладу та відволікти їх від важких буднів.

Ансамбль “Зорі над Бугом” існує не так давно. Він об’єднав активних та творчих відвідувачів Терцентру, які люблять та цінують українську пісню. Керує колективом баяніст з 70-річним стажем – Борис Вовчук. Учасники вокально-інструментального колективу прагнуть дарувати свою творчість, навіть попри важкі реалії сьогодення, поліпшуючи ментальний стан глядачів, вселяючи надію, – зазначила завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Ганна Ковбенко.

“Зорі над Бугом” виконували українські пісні: авторські та народні, читали вірші. Автором музики для багатьох композицій став керівник колективу, Борис Вовчук.

У нашому закладі часто проходять різні заходи для пацієнтів. Це важливо, адже вносить різноманітність до їхніх буднів. Помітно, що пацієнти оживають, цікавляться чимось новим. По-друге, такі події підтримують їхній моральний дух, – зазначає перша заступниця директора закладу.

Наостанок глядачам-пацієнтам закладу учасники ансамблю Вінницького терцентру подарували смаколики та побажали скорішого відновлення.

Нагадаємо, у Вінницькому театрі відбувся благодійний концерт. Музиканти та сучасні гурти з’їхались з усієї України. Грали та співали відомі всім джазові композиції та кавери.

Читайте також

На фронті загинув Герой з Городківської громади
Детальніше
Вінницька громада прощається з командиром відділення стрілецького батальйону
Детальніше
Нацполіція створила Центри пошуку зниклих безвісти
Детальніше
Вшановуємо пам'ять Героїв-земляків
Детальніше
На фронті загинув стрілець-санітар з Томашпільської громади
Детальніше
РЕБ від вінницької прокуратури підсилить захист морських піхотинців на Херсонщині
Детальніше