Афіша Вінниці: куди піти та на що подивитись впродовж тижня

Афіша Вінниці: куди піти та на що подивитись впродовж тижня

15:46 25.08.2021
  • У вінницькому експоцентрі з 25-28 вересня пройде XXII міжрегіональна універсальна виставка-ярмарок "Одяг. Взуття. Текстиль". Літо завершується, тому зовсім скоро потрібно оновлювати гардероб.Там ви знайдете: одяг, взуття, хутрові вироби, шкіряний одяг, аксесуар та прикраси. Працюватиме щоденно з 10:00-18:00
  • З 31-го серпня до 5-го вересня Вінницька філармонія запрошує на XVIII Міжнародний фестиваль ім. Чайковського та фон Мекк! Склад учасників – всі зірки української академічної сцени. Три потужних симфонічних оркестри, квартет баяністів-віртуозів, кращі творчі сили філармонії та спеціально запрошені зірки світової опери.
  • У кінцевий день фестивалю в Браїлові на вас чекає незабутнє openair дійство - Чайковський Music Day, хедлайнер – балет "ЛЕБЕДИНЕ ОЗЕРО". Неймовірний бонус для глядачів - можливість придбати МУЛЬТИКВИТОК на 5 концертів фестивалю в залі філармонії за супервигідною ціною, всього 400 грн, та як подарунок - місце в безкоштовному трансфері в обидві сторони на "Чайковський Music Day" і перебування на усіх заходах, що відбуватимуться на території садиби фон Мекків в Браїлові. Вартість квитків на окремі фестивальні дні у філармонії від 100 до 200 грн. Вхід на "Чайковський Music Day" у Браїлові вільний.
  • Цього тижня Вінниччина приймає всесвітньовідомих зірок опери та гостей зі всієї України! З 27 по 29 серпня 4-тий міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021 вражатиме яскравими прем’єрами, постановками і шоу. Просто неба на території парку Палацу Потоцьких у місті Тульчин виступлять найкращі колективи з України та солісти з Канади, Польщі, України й Італії – загалом понад 400 артистів! На фестивалі глядачі побачать 9 постановок, які максимально презентують красу та феєричне розмаїття оперного жанру. Окрім основної програми, глядачів, які приїдуть на OPERAFEST TULCHYN, чекатиме багато сюрпризів за межами фестивальної території – на головних вулицях Тульчина. Місто перетвориться у велике "оперне фоє", у якому кожен знайде для себе чимало цікавих подій та проєктів. Вхід на територію OPERAFEST TULCHYN буде відбуватися безкоштовно у порядку живої черги у конкретний сектор, згідно з наявністю у ньому вільних сидячих місць.
  • Із 26-29 серпня цирк "Вогні Києва" запрошує вас на яскраву циркову виставу. Чудовий настрій вам подарують неперевершені повітряні гімнасти, акробати, жонглери, еквілібристи, артисти оригінальних жанрів, робот трансформер "Бамблбі". І звісно, протягом усієї вистави вас розважатимуть найкумедніші клоуни! Квитки від 100 грн.

Нагадаємо, Фестиваль "Подільська пектораль": вінничани вчаться народним ремеслам та насолоджуються концертами.

Читайте також

У вінницькому ліцеї провели парад пасхальних капелюхів та зібрали великодні пакунки для військових
Детальніше
Відлупцювати опудало путіна за донат та відвідати виставку використаної зброї можна у центрі Вінниці
Детальніше
У Вінниці просто неба відкрили традиційну виставку подільських писанок
Детальніше
Благодійність, майстер-класи та фудкорт: програма Пироговського пікніка - 2024
Детальніше
Гігантські писанки, SUP-дошки та археологічні мандри: вікенд у Вінниці 3-5 травня
Детальніше
У Вінниці презентували виставку «Коло Навколо»
Детальніше