30 тис. грн для ЗСУ зібрали у Вінниці на благодійному ярмарку та концерті

30 тис. грн для ЗСУ зібрали у Вінниці на благодійному ярмарку та концерті

22:00 09.12.2022

«Разом ми МОЖЕМО – ми ПЕРЕМОЖЕМО!» під таким гаслом у Вінниці відбулася акція, присвячена дню Збройних Сил України та Міжнародному дню волонтерів. Його організували та провели Вінницька дитяча музична школа №1, Вінницький технічний фаховий коледж та ГО «Простір Майбутнього». 

В рамках проєкту влаштували благодійний ярмарок смаколиків та концерт, під час яких зібрали 30 000 гривень. Кошти спрямують на потреби наших захисників.

Захід проходив у стінах Вінницького технічного фахового коледжу. Його викладачі разом зі студентами приготували для ярмарку різноманітні тістечка, а вихованці Вінницької дитячої музичної школи № 1 – святковий концерт.

30 тис. грн для ЗСУ зібрали у Вінниці на благодійному ярмарку та концерті

Як зазначили організатори заходу, глядачі оваціями винагороджували юних артистів.

А по його завершенню, директорка коледжу та депутатка Вінницької міської ради Світлана Василюк та директорка Вінницької дитячої музичної школи №1, кандидат мистецтвознавства Тетяна Бурдейна-Публіка оголосили про початок творчої співпраці між закладами. Цей союз, як зазначила Світлана Василюк, буде на велику користь обом колективам.

Учні та викладачі нашої музичної школи отримали від цього проєкту надзвичайне задоволення та натхнення, адже музикантам завжди потрібна сцена та вдячні слухачі, – говорить директорка Тетяна Бурдейна-Публіка.

Нагадаємо, на перервах між заняттями студенти організували благодійний ярмарок, який присвятили до Міжнародного Дня Волонтера і на підтримку Збройних Сил України.

Читайте також

У Вінниці відкрили новітній центр сімейної медицини "Medsun"
Детальніше
У Вінницькому ліцеї № 29 зібрали понад 200 тисяч гривень на дрон для оборонців
Детальніше
У Вінницькому районі директор школи підняв руку на 13-річного учня
Детальніше
Бійцям, які тримають оборону на харківському та донецькому напрямках, передали з Вінниці допомогу
Детальніше
Учні вінницького ліцею №8 влаштували благодійний ярмарок
Детальніше
У День вишиванки двоє новонароджених вінничан отримали свій перший національний одяг
Детальніше